Vesti de impact pentru persoanele care doresc o cariera de MOASA

Asociația Moașelor Independente vine cu vești extraordinare pentru dezvoltarea profesiei de moașă și pentru sănătatea femeilor, mamelor și copiilor din România.

 Tocmai a lansat un parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București pentru promovarea profesiei de moașă și a programului de studii superioare pentru specializarea „Moașe” din cadrul Facultății de Moașe și Asistență Medicală (FMAM) în rândul viitorilor candidați.

 În cadrul acestui parteneriat, Asociația Moașelor Independente oferă persoanelor interesate să urmeze Facultatea de Moașe sprijin gratuit pentru admitere, pregătire individuală sau de grup cu profesori de Biologie, acces la materialele aprobate de studiu pentru examen, precum și sesiuni de mentorat alături de moașe cu experiență, dar și sprijin pentru accesarea programelor de studii și schimb de experiență cu alte țări.

Persoanele interesate să urmeze Facultatea de Moașe și Asistență Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” se pot înscrie să primească sprijin în vederea admiterii.

foto: ziare.com

Previous post CCI Prahova a gazduit al doilea atelier de inovare din cadrul proiectului DIGITAL Training IMM
Next post Dascalii acestor copii parca ne-au auzit gandul! ASA DA! „Scoala altfel” pe urmele… Cantacuzinilor, la Filipestii de targ