Sa-ti umple inima, nu alta: La Ceptura v-asteapta Casuta cu Amintiri

[ad_1]

ȘTIAȚI CĂ?!… Din mereu surprinzătorul peisaj cepturean nu lipsește, cu binecuvântarea unor oameni gospodari și iubitori, o impresionantă colecție de obiecte tradiționale țărănești, fotografii, hărți, documente, costume populare, scule și unelte de uz gospodăresc, vase de ceramică, mobilier din lemn, care să amintească de tot ce a însemnat ultimii 150 de ani în istoria comunei Ceptura.

Aflăm că Familia Radu, Cami și Gigel, sunt cei care s-au preocupat cu răbdare și pasiune în ultimii ani de migăloasa munca de colecționare, apoi de expunerea fiecărui obiect în parte conform încadrării tematice corespunzătoare.

Bogăția colecției este completată de replici ale armelor medievale, uniforme militare, aparatură electrică și electronică veche, bancnote și monede vechi.

Programul de vizitare este cu începere de la ora 8.oo al fiecărei zile, Căsuța Cu Amintiri aflându-se în zona Gara Ceptura, locația putând fi găsită și cu ajutorul Google Maps, adresa: Căsuța cu amintiri Ceptura.

Un păun și cele trei căprioare Karina, Rita și Bendy fac parte din comitetul de întâmpinare. 9aflatede pe pagina COMUNA CEPTURA/Facebook.

 Ce frumos! Ce… necesar!

Inima satului bate aici. Cu bucurie, cu dorință, cu poveste. Și tare-i bine-așa!

Articolul Sa-ti umple inima, nu alta: La Ceptura v-asteapta Casuta cu Amintiri apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Previous post „Importanța controlului costurilor în industria HORECA: Cum să îți optimizezi bugetul”
Next post Care e Sectorul ramas fara cea mai mare cantitate de cabluri?