TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2022

[ad_1]

Camera de Comert si Industrie Prahova realizeaza in fiecare an clasamentul «Topul Firmelor Prahovene», prin prelucrarea datelor din bilantul firmelor pe anul precedent, in baza unei metodologii unice, aplicata unitar, la nivel  national.

Metodologia ia in calcul urmatorii indicatori economici: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane si eficienţa utilizării capitalului angajat.

Importanta si relevanta acestui clasament rezida  atat din complexitatea metodologiei, precum si din rigurozitatea si minutiozitatea de care dau dovada profesionistii  avand o bogata si valoroasa experienata, care formeaza Comisia de Validare a Topului – reprezentantii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Prahova, ai Inspectiei Fiscale din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice  Ploiesti, ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie si aiOficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Judeţean Prahova, ai Colegiului de Conducere al CCI Prahova.

In clasamentul acestui an, structurat pe domenii, subdomenii de activitate si clase de marime, se regasesc 3 284 firme  – primele 10 la fiecare categorie in care acestea se incadreaza. Dintre cele 27 594 firme care au depus bilantul in judetul Prahova la 31 decembrie 2021, 9 222 firme indeplinesc conditiile de admitere in clasament.

Companiile de la varful clasamentului judetean se regasesc si in clasamentul national. Astfel, anul acesta, din cele 12 742 firme clasate pe primele 10 locuri la nivel national, 440 sunt firme prahovene. Dintre acestea, 181 sunt clasate pe primele 3 locuri, iar 75 se află pe prima poziție.

Performerii economiei prahovene vor fi evidentiati, promovati si recompensati cu diplome, distinctii si trofee in cadrul unui eveniment de exceptie, cel mai important la nivelul comunitatii prahovene de business – Gala Topul Firmelor Prahovene, ajunsa anul acesta la cea de-a XXIX-a editie, care se va desfasura in 28 octombrie la complexul Ramatuelle si care va reuni cca. 400 persoane.

Alături de laureații Topului Firmelor Prahovene 2022, la eveniment vor participa înalte și distinse personalități din mediul diplomatic, din administrația centrală și locală, din sistemul cameral, din mediul bancar, invitati din tara si din strainatate.

Articolul TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2022 a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post Mininstrul Energiei a… zburat! Este tocmai peste ocean, la o conferinta internationala!
Next post Grup infractional organizat in „buricul” tarii. Descinderi de anvergura in Bucuresti si Ilfov