Reddit Romania
Reddit Romania

Reddit Romania

Reddit este un forum de discutii si de divertisment, rețea de socializare și agregator de știri, unde membrii înregistrați ai comunității pot plasa conținut, cum ar fi postări textuale sau legături directe. Utilizatorii înregistrați pot vota postările.

Statistici web: reddit.com

M-a duc ca un om normal sa plătesc factura la Vodafone. Factura pentru fostul UPC, ca pe acolo nu trec de când au păcălit-o pe buni cu abonament cu “roaming” fără cai de verificat costcontroll. Dar asta e o alta poveste…. In fine, ajung le ghișeul Vodafone după ce aștept afara in frig ca mno “restricții covid” și acolo spun numele și adresa, 36,5 Lei (parca era mai puțin pe net), iau bonul și plec. Luna următoare vine factura + restante, ce p… mea? Iau bonul de la dosar și merg acolo sa vorbesc cu duduia de la Vodafone. Zice ca nu-i nici o problema, ca îl mai cheamă pe unu la fel ca pe tata și de aceea sa întâmplat așa, refuz sa le dau bonul original pe care tot insista să-l ia și m-a informează ca sa făcut o cerere la București și ca se rezolva in 26 de zile, dar ca trebuie sa achit factura actuala ca totul sa fie bine și sa nu rămână Mami fără TV. Plătit totul, mers acasă, fericit ca făcură următoare o sa vina pe minus. Trec alte 30 de zile, vine factura, suma integrala, nimic despre banii mei. Merg din nou la Vodafone. Întreb ce și cum, zice ca, nu e nici un Ticket și se comporta de parca nu văzut niciodată. Cheamă superior sa se ocupe, da doua telefoane și îmi zice sa plec ca se rezolva in 30zile, insistând săi dau bonul original… și dansul tot cu o copie color se alege.

Trec alte 30 de zile, vine factura, intru in depresie, ii spun lu mami dece sunt supărat și decide sa se ducă ea la Vodafone. Se duce, vine înapoi fără bon și fara copie la el și îmi spune ca a vorbit managerul cu Bucureștiul la telefon și sa stau liniștit ca se rezolva.

Azi după alte 30 de zile m-a duc sa reziliez contractul cu mami de mâna.

NU FOLOSIȚI SERVICI VODAFONE! Te fura pe fata.

submitted by /u/Putrid-Description48
[link] [comments]
La vagon de dormit din Cluj pana in Iasi cu CFR Calatori

https://youtu.be/hCaHQaN4kDU

Vagoanele seriei 71-31, aflate in cel mai mare numar in parcul CFR Calatori, 117 la numar (cel mai probabil mai putin de jumatate aflate in circulatie) sunt niste vagoane blocate in timp, mai exact la momentul constructiei: 1965.Decor din lemn fals, lumini incandescente, toalete cu descarcare intre sine, geamuri actionate prin manivela.Vagoanele te trimit cu gandul la "Castelul din Carpati" din romanul lui Bram Stoker cu o atmosfera inchisa, aproape mormantala, invaluita parca de misticism. In intunericul noptii holul vagoanelor pare un infinit claustrofobic menit parca sa reduca individul la marunt.Te pot trimite si cu gandul la Orient Express din cauza finisajelor de lemn. Un Orient Express mai neingrijit.Suna a cadru ideal pentru un film de groaza, dar viata bate filmul, iar oamenii au nevoie sa ajunga la destinatie.Pentru 210 lei , valoarea unui bilet de la Cluj Napoca pana la Iasi, te alegi cu:

 1. probleme grave de antifonare
 2. lenjerie de pat ce pare folosita
 3. o baie infecta ce musteste a duhoare
 4. un aer incarcat de praf
 5. priza functionala doar pe hol
 6. o manivela ruginita
 7. praf si mizerie
 8. 2 sticle de apa
  Pentru cei ce pe viitor veti calatori cu acest vagon va recomand:
 9. dopuri de urechi
 10. sa va aduceti lenjeria de pat de acasa
 11. sa va faceti toate nevoile fiziologice acasa
 12. sa va aprovizionati pentru drum
 13. baterie externa incarcata
  E recomandata calatorie la seria asta de vagoane odata in viata, asa pentru a trai experienta de a calatori la vagon de dormit si ... atat. Pentru entuziastii de atmosfera intunecata, sumbra; o sa va simtiti ca acasa.
  Bun venit la vagon de dormit cu 2 paturi 71-31 modernizat Grivita. Un review.
  Vizionare placuta!

https://preview.redd.it/h3yg6gn04tn71.jpg?width=3768&format=pjpg&auto=webp&s=27d8d6e0641475ae41c577806330a8807683bfac

submitted by /u/TransylvaniaRR
[link] [comments]

Eram prin Cluj și am văzut pe unul ca a cerut săi pună boia de ardei iute in Shaorma. Am încercat și eu după și chiar e super. Tura următoare vreau sa încerc “usturoi dulce cu mărar”.

Așa ca ajungem la întrebarea mea, voi ce puneți in Shaorma?

submitted by /u/Putrid-Description48
[link] [comments]

Bun venit la cafeaua de dimineață!.

Cum vă merge în ultima vreme?

Te supără ceva? Varsă-ți năduful aici.

Acest thread va fi creat o dată la două săptămâni, în fiecare miercuri. Postări anterioare.

submitted by /u/AutoModerator
[link] [comments]

Acest thread, creat pentru a nu aglomera subredditul cu discuții minore, este destinat întrebărilor și discuțiilor scurte, mai puțin serioase, off-topic sau de interes restrâns.
Nu uitați că o mare parte din întrebări și discuții s-ar potrivi mai bine în alte subreddituri specializate.

Acest thread va fi recreat de două ori pe săptămână (luni și vineri dimineața). Thread-urile noi off-topic sau de interes restrâns vor fi șterse iar autorul va fi îndrumat aici. Pentru alte informații, citiți FAQ sau contactați moderatorii.

Dacă vreți să discutați live cu alți rodditori, nu ezitați să intrați pe Discord sau IRC.


Posturile anterioare

submitted by /u/AutoModerator
[link] [comments]

Ce este Reddit?

Teoretic, Reddit este un loc în care știrile de pe Internet sunt împărtășite, dar – cel mai important – acesta este locul în care se nasc stiti. Mai precis, Reddit este rețeaua socială a persoanelor care doresc să dezbată subiecte importante, înainte ca acestea să apara si pe alte site-uri.

Practic, membrii inregistrati posteaza continut pe site, cum ar fi link-uri, text, imagini, video. Acest continut este apoi votat de catre alti membrii, astfel el capata sau nu popularitate.