Oana Ursache, mândră că a fost numită secretar de stat Departamentul românilor de pretutindeni: „Neamul Ursăcheștilor, slăvit fie-i numele de țărani simpli, a ajuns în Guvernul României”

Oana Ursache, Mândră Că A Fost Numită Secretar De Stat Departamentul Românilor De Pretutindeni: „Neamul Ursăcheștilor, Slăvit Fie-i Numele De țărani Simpli, A Ajuns în Guvernul României”

Oana Ursache, Mândră Că A Fost Numită Secretar De Stat Departamentul Românilor De Pretutindeni: „Neamul Ursăcheștilor, Slăvit Fie-i Numele De țărani Simpli, A Ajuns în Guvernul României”Amenajare Curte – firma din Bucuresti presteaza servicii de amenajare curte, alei, pardoseli, mobilier gradina, plante ornamentale, gazon, gard viu, arbori si arbusti, asfaltari, betoane si alte servicii asemanatoare in Bucuresti si imprejurimi. Telefon/WhatsApp 0737 230 230


Oana Ursache, doctor în filologie și lector de limba română la Universitatea din Granada, a fost numită în funcția de secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni. Noul secretar de stat a ţinut să marcheze numirea în funcție printr-un mesaj pe Facebook.

Neamul…

Sursa: Oana Ursache, Mândră Că A Fost Numită Secretar De Stat Departamentul Românilor De Pretutindeni: „Neamul Ursăcheștilor, Slăvit Fie-i Numele De țărani Simpli, A Ajuns în Guvernul României”JTJMAG – distribuie in toata tara produse si materiale constructii, amenajari, casa gradina, mobilier, indicatoare si semnalizatoare trafic, produse vrac pentru constructii civile si constructii drumuri. Telefon/WhatsApp 0733 626 757