Momentul in care un blindat al Rusiei ciocneste un blindat

Momentul în care un blindat al Rusiei ciocnește un blindat al SUA în Siria.

Momentul în care un blindat al Rusiei ciocnește un blindat al SUA în Siria.Asfalt Rece – firma distribuie in toata Romania asfalt rece vrac, la sac, pret excelent pe tona de asfalt rece. Telefon/WhatsApp 0736 14 10 45
Primele informații despre incident au apărut miercuri, după ce ministrul rus al Apărării a declarat că militarii americani fuseseră avertizați că în regiune vor exista patrule ale armatei ruse.

„În ciuda acestui lucru și cu încălcarea acordurilor existente, forțele SUA au încercat să blocheze un convoi al Rusiei”, a declarat ministrul rus al Apărării. „Poliția militară rusă a luat măsurile necesare pentru prevenirea unui incident și pentru a putea duce la capăt misiunea încredințată”.

Conform Consiliului Național de Securitate al Casei Albe, blindatul rusesc a lovit un vehicul MRAP american, special conceput pentru protecția împotriva minelor și ambuscadelor, fapt care a provocat „rănirea echipajului”.
În februarie americanii îi scoteau în decor pe ruși într-un incident similar

Incidentul s-a produs miercuri în jurul orei locale 10:00, când, în timpul unei patrule de rutină, militarii americani au dat peste cei ruși în apropierea localității Derik/Al-Malikiyah din nord-estul Siriei, a declarat John Ullyot, purtătorul de cuvânt al Consiliului de Securitate al Casei Albe.

„Astfel de acțiuni, desfășurate într-o manieră nesigură și neprofesională reprezintă o încălcare a protocoalelor încheiate între SUA și Rusia în decembrie 2019”, a spus Ullyot.

Conform unor surse militare ale Pentagonului, în urma ciocnirii, patru soldați americani au suferit „răni ușoare”.

Incidentul nu este unul izolat. Șicane similare s-au petrecut și în luna februarie a acestui an, când americanii au fost cei care au scos în decor un vehicul al rușilor, după ce mașina rusească ar fi încercat să se inflitreze într-un convoi american.Anunt Bucuresti – site de anunturi, oferte, vanzari, inchirieri, locuri de munca Bucuresti