Forbes
Forbes

Forbes

Forbes.ro – Forbes Romania: Forbes este o editură americană, cunoscută în special pentru revista cu același nume, publicată o dată la două săptămâni.

Statistici web: forbes.ro

Atacul a vizat date de laborator care au fost transferate către companii de asigurări şi autorităţile sanitare pentru urmărirea contactelor.

The post Rezultatele a 1,4 milioane de teste de coronavirus au fost furate în urma unui atac informatic în Franța appeared first on Forbes.ro.

În primul semestru din 2021, producția de carne de oaie din Uniunea Europeană a totalizat 200.000 de tone, în scădere cu 11.000 de tone față de 2020.

The post Piața cărnii de oaie din UE, în declin appeared first on Forbes.ro.

BestJobs, una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul recrutării online din România, anunță numirea lui Andrei Frunză în poziția de Chief Executive Officer,  noul CEO va coordona strategia de creștere a BestJobs în piețele în care activează, cu obiectivul de a accelera dezvoltarea companiei pe termen lung.

The post Andrei Frunză este noul CEO al platformei de recrutare online BestJobs appeared first on Forbes.ro.

Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) a lansat miercuri, 15 septembrie, cel mai nou program de învățare interactivă, axat pe schimbări climatice și eficiență energetică, „Anca știe” -  o inițiativă prin care se urmărește educarea copiilor în scopul estompării fenomenului de distrugere a planetei.

The post Undă verde pentru cel mai nou program de învățare interactivă axat pe schimbări climatice și eficiență energetică – proiectul „Anca știe” appeared first on Forbes.ro.

SoftOne România, jucător important pe piața soluțiilor Cloud ERP și membră a grupului de investiții Olympia Group, raportează o creștere a vânzărilor de peste 60% pentru soluțiile software în Cloud în primul semestru din 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. 

 

The post SoftOne România raportează o creștere a vânzărilor de peste 60% pentru soluțiile software în Cloud appeared first on Forbes.ro.

Începând din 25 septembrie spectacolele Teatrului Ion Creangă se văd pe marile ecrane din întreaga țară, în rețeaua de distribuție Teatru la Cinema, dar și online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Primul spectacol difuzat prin intermediul Teatru la Cinema în stagiunea 2021-2022 este „Punguța cu doi bani”, în scenariul și regia Gabrielei Dumitru.

The post Spectacolele Teatrului Ion Creangă, și pe marile ecrane appeared first on Forbes.ro.

Știi povestea cu copilul care după prima zi de şcoală, când părintele îl întreabă în dimineața următoare dacă s-a pregătit pentru o nouă zi, îi răspunde contrariat: „Da’ am fost ieri! Trebuie să mă mai duc iar”? Dacă te-am făcut să zâmbești, ne bucurăm. Mai ales că rândurile următoare sunt ceva mai serioase, dar – zicem noi – de mare ajutor pentru tine. Fiindcă cu toții știm că pregătirea copilului pentru un (nou) an şcolar (să sperăm) offline înseamnă costuri deloc de neglijat... De la ghiozdan, la rechizite, cărți și până la haine – toate sunt necesare, dar și costisitoare. Cum te asiguri că reduci cheltuielile, pentru ca bugetul familiei să nu fie afectat din prima lună? Uite, există câteva trucuri pe care specialiștii din domeniu le recomandă:

The post Cum să pregătești copilul de şcoală, dar și să economisești appeared first on Forbes.ro.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) anunţă că a supus consultării publice ordinul pentru aprobarea „Normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 95/2021 pentru aprobarea Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny", informează News.ro.

The post Programul „Anghel Saligny” prevede cel puţin 140 de milioane de lei pentru fiecare judeţ și 4 milioane de lei pentru fiecare comună appeared first on Forbes.ro.