Bihon
Bihon

Bihon

Afla ultimele stiri din judetul Bihor. Stiri de ultima ora din Oradea si din toate regiunile judetului Bihor din politica, sport sau monden.

Statistici web: bihon.ro

În Ungaria se poartă negocieri pentru introducerea vaccinării drept condiţie a angajării, însă nu a fost luată încă nicio decizie în acest sens, potrivit Portfolio.
Oamenii ar putea intra la restaurant, mall şi nunţi cu certificatul verde, acolo unde rata de infectare depăşeşte 3 la mie, spune şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), dr. Raed Arafat.
Accidentul rutier s-a produs miercuri seara, în jurul orei 18:50, pe DN19/D, în localitatea Săcueni.
ANULARE ÎNTRERUPERE ENERGIE ELECTRICĂ ANUNȚATĂ PENTRU DATA DE : 22.09.2021
Cei care frecventează an de an Târgul de Negreni au urmărit site-ul primăriei pentru a afla dacă anul acesta va avea loc. Anunţul urma să fie făcut în jurul datei de 15 septembrie.
Acesta mai fost plecat în repetate rânduri, revenind sau fiind găsit de polițiști de fiecare dată.
Echipa orădeană a început cu dreptul noul sezon din Divizia A, Seria C, la handbal masculin. CSM a dispus cu 31-23 (21-6) de CSU Politehnica Timișoara, miercuri la Arena Antonio Alexe, într-un meci pe care l-a controlat autoritar în prima repriză.
Consiliul Județean Bihor și Primăria Oradea colaborează pentru realizarea unui Centru Cultural ce va fi amplasat în zona noului stadion.
Personalul medical, profesorii și militarii trebuie fie vaccinați obligatoriu, fie testați cel puțin o dată pe săptămână din fonduri proprii, spune, miercuri, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), dr. Raed Arafat.