Garda de Mediu pe urmele unei basculante pline cu parbrize sparte

[ad_1]

Ce frumoasă… este viața când… te-apucă dimineața în control: AUTOCAMION surprins ÎN ZORII ZILEI DE COMISARII GĂRZII NAŢIONALE DE MEDIU încercând SĂ ABANDONEZE ILEGAL o basculantă plină cu… PARBRIZE SPARTE

În această dimineaţă (08.11.2022), o echipă de comisari din cadrul Comisariatului General, împreună cu Jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” din Ploiești, au surprins în trafic în zona Strejnic din județul Prahova, în imediata apropiere a drumului DN1A, un autocamion ce transporta parbrize ce urmau a fi eliminate în locuri neautorizate.

„Autospeciala a fost observată în jurul orei 5 dimineaţa şi urmărită până la locul unde urma să descarce deşeurile… în voia sorții.

În urma verificării s-a constat faptul că transportatorul nu deținea niciun document de transport deşeuri, fapt pentru care a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 30.000 lei, iar ca sancțiune complementară s-a dispus confiscarea autocamionului.

Din declarațiile conducătorului auto, deșeurile de parbriz au fost ridicate din București, de la un operator economic care desfășoară activități de înlocuire parbrize. Totodată, a fost demarată o acțiune de inspecție și control inopinat la operatorul economic, generatorul deșeurilor”, au transmis reprezentanții Gărzii de mediu Prahova.

VIDEO: https://www.facebook.com/GardaNationaladeMediu/videos/1176666593249808

Articolul Garda de Mediu pe urmele unei basculante pline cu parbrize sparte a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post S-a dat startul inscrierilor in cea mai mare competitie de fotbal pentru elevii din Romania
Next post EXCLUSIV: Daria Ștefania Mălăescu a câștigat un turneu ITF în Kenya