47 de absolventi ai Scolilor de Agenti de Politie au fost incadrati la IPJ Prahova

[ad_1]

Astăzi, 31 octombrie 2022, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 47 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție, promoția octombrie 2022.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată la nivelul județului Prahova, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Specializările în care vor profesa noii polițiști sunt ordine publică, rutieră și investigații criminale, 30 de polițiști urmand sa isi desfășoare activitatea în mediul urban și 17 în mediul rural.

Timp de 6 luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență care îi va îndruma în primele activități din debutul carierei lor.

Conducerea Inspectoratului le urează tinerilor mult succes în activitate și îi asigură de tot sprijinul în ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor!

Articolul 47 de absolventi ai Scolilor de Agenti de Politie au fost incadrati la IPJ Prahova a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post Se intampla in Prahova: analiza de sange hemoglobina glicozilata GRATUIT pentru cei care sufera de diabet
Next post FITI LA CURENT cu noile drepturi ale angajatilor